Over Mopedique

HomeOver Mopedique

Welkom op Mopedique

Ik ben Monique te Plate, woonachtig in Arnhem en gediplomeerd pedicure. Bij mij kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige voetzorg met persoonlijke service. Mijn werkgebied voor thuisbehandelingen bestrijkt Arnhem-Noord,  Rozendaal en Velp.

Door het verlenen van regelmatige goede voetverzorging kan ik U helpen bij (pijn)klachten en het voorkomen hiervan. Ik werk uitsluitend volgens de code van de pedicure voetverzorging met professionele instrumenten, volgens de nieuwste technieken en met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Door bij te blijven met scholing en kennisvergaring op mijn vakgebied kan ik ook uw voeten de beste zorg verlenen!

Mijn behandelingen kunnen plaats vinden bij U thuis of in onze praktijk. Behandelingen bij U aan huis kunnen in overleg worden ingepland. 

Wilt U liever een behandeling in de praktijk dan is dit mogelijk op woensdag en vrijdagmiddag in de praktijk van Löwenthal Pedicure aan het Graaf Ottoplein 8 in Arnhem.


Contactgegevens:

Voor het maken van een afspraak kunt u in het menu kiezen voor 'Afspraak maken' of persoonlijk met mij contact opnemen via:

Tel. : 06-13927466
E@.: info@mopedique.nl 

Lid van ProVoet

ProVoet-logo.jpg

ProVoet is de branchevereniging voor Pedicures. Om lid te kunnen worden moet de pedicure in het bezit zijn van een erkend diploma.

Pedicures die zijn aangesloten bij ProVoet zijn erkend en staan voor kwaliteit en hygiëne. ProVoet bevordert de kwaliteit en de professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide